Sanne van Rooijen, Huidtherapeute

 

Sanne van Rooijen

Een huid en oedeemtherapeut is een paramedische specialist in het behandelen van de gezonde, zieke of beschadigde huid. U kunt hier terecht voor diverse huidproblemen, adviezen en producten.

Als afgestudeerd Bachelor of Health is Huid- & Oedeemtherapeut Sanne van Rooijen geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Deze opleiding en bijbehorende titel zijn wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet Big, artikel 34). Hiernaast is Sanne tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Recentelijk heeft Sanne zich gecertificeerd als internationaal LTA oedeemtherapeut (Lymphoedema Training Academy).

Bij Skin in Motion draait de behandeling om een nauwe samenwerking tussen patiënt en behandelaar. Elk behandelplan begint met een kennismaking waarin het probleem centraal staat. Hierop wordt vervolgens in samenspraak met, u als patiënt een behandelfrequentie bepaald. De huidtherapeut zal altijd adviseren wat het beste is voor de huid, maar de definitieve beslissing ligt bij de patiënt.

U kunt mij bereiken via 078-6455111, 06-30569412 of via e-mail info@skininmotion.nl.
Meer informatie vindt u op de website www.skininmotion.nl