Daniëlle Roeleveld, Psychosomatisch oefentherapeut

Daniëlle Roeleveld, Hendrik-Ido-Ambacht

 

DSC_1524 Danielle onw website

Ik ben Danielle Roeleveld werkzaam sinds 1994 als oefentherapeut Mensendieck en sinds 2010 ook als psychosomatisch oefentherapeut in Hendrik Ido Ambacht. Ik werk op meerdere locaties in Ambacht omdat ik graag samenwerk met andere disciplines waaronder fysiotherapeuten, huisartsen en psychologen. Door op meerdere locaties te werken is het heel fijn om goed overleg te kunnen hebben met mijn collega’s.
 
Ik behandel klachten gerelateerd aan overbelasting (of onderbelasting), slaapproblemen, chronische pijn, burn-out, vermoeidheid en onverklaarbare klachten en sinds 2022 ben ik ook lid van het oncologie netwerk Zwijndrecht-Hendrik Ido Ambacht.
 
Ik ga graag met mijn patiënten op zoek naar hoe we een klacht of probleem kunnen oplossen of verminderen. op zoek naar onderliggende of in standhoudende factoren. Om patronen te doorbreken gaan we aan de slag met lichaamsoefeningen zoals ontspanning of beweegoefeningen maar ook zeker de psychologische factoren nemen we mee. 
 
Naast echt geïnteresseerd te zijn in de mens probeer ik mijn werk met gezelligheid en humor in te vullen zodat een ieder zich op zijn gemak kan voelen. 
 
Ik hoop u te mogen ontmoeten