Carolien van den Berg, Oncologiefysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut,

Carolien van den BergCarolien van den Berg, Hendrik-Ido-Ambacht

Mijn naam is Carolien en ik werk sinds 2017 als fysiotherapeut bij ViaVit (Hendrik-Ido-Ambacht) en Phaedra (Dordrecht) op drie dagen per week. Sinds 2021 ben ik MSc oncologiefysiotherapeut en daarnaast ben ik vanaf september 2019 oedeemfysiotherapeut.

Ondertussen kunt u mij geregeld tegenkomen in de praktijk. Hier begeleid ik een aantal sportgroepen gericht op oncologiepatiënten op verschillende dagen in de week en ondersteun ik mijn patiënten met individuele fysiotherapie. Wat mijn werkzaamheden precies zijn, kunt u vinden onder ‘Wat wij doen’ in het menu hiernaast.

Ik krijg veel energie van mijn werk en mijn werk is zeker één van mijn passies te noemen. Als (oncologie-/oedeem-)fysiotherapeut hoop ik een positieve rol te kunnen spelen in uw leven. Heel graag ondersteun ik u bij het opbouwen en/of behouden van uw kracht en conditie. Zodat u de dingen kunt doen die voor u waardevol zijn. 

U kunt mij bereiken via e-mail cvandenberg@via-vit.nl of ons telefoonnummer 0786813003.