Sonja de Vlaming, Oedeemfysiotherapeut, Oncologiefysiotherapeut i.o.

Sonja de VlamingMijn naam is Sonja de Vlaming. In juni 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Sinds het 2e jaar van de basisopleiding is mijn interesse gericht op oedeem- en oncologiefysiotherapie. Sinds 2019 ben ik oedeemfysiotherapeut en in september 2019 start ik met de opleiding oncologiefysiotherapie.

Als oedeemfysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in de fysiotherapeutische behandeling van oedeem o.a. als gevolg van de oncologische behandeling. Binnen de oedeemtherapie zullen we aandacht besteden aan uw klachten die al dan niet uitwerking hebben op uw dagelijks leven, hobby’s en sportieve/werkgerichte activiteiten.

Ik geloof er sterk in dat een fysiotherapeutische behandeling een samenwerking zou moeten zijn tussen cliënt en therapeut. Ik help u daarom graag om zelf weer grip op de klachten te krijgen zodat u niet alleen aan uw korte termijn doelen kunt werken, maar ook zelfstandig aan uw lange termijn doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>