Michelle Verseveld, Oncologie – en Oedeem Fysiotherapeut

Michelle Verseveld.fotoAls oncologiefysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in de fysiotherapeutische behandeling op het gebied van kanker. Naast de kennis over de medische aspecten, waaronder bijvoorbeeld de impact van de behandeling op uw functioneren, is er ook aandacht voor u als persoon en de impact die de diagnose op u heeft gehad.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2015 als master oncologiefysiotherapeut en als oedeemfysiotherapeut. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik als docent betrokken bij de master opleiding voor oncologiefysiotherapie. Daarnaast volg ik de master klinische epidemiologie, hiermee richt ik mij verder op het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Ik geloof er namelijk sterk ik dat we de door het vergrote van onze kennis over de impact van behandelingen op het fysiek functioneren ook op een hele waardevolle manier een bijdragen gaan leveren aan het verbeteren van de zorg in de eerste lijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>