Marjon Schouwenburg, Manueel – / Oedeem Fysiotherapeut

 

Marjon SchouwenburgMarjon Schouwenburg, Hendrik-Ido-Ambacht

Graag wil ik mij kort voorstellen. Mijn naam Is Marjon Schouwenburg en sinds 1979 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Als fysiotherapeut heb ik de specialisaties oedeemtherapie (lidmaatschap NVFL) en manuele therapie (lidmaatschap NVMT). De laatste 10 jaar heb ik mij door nascholingen binnen de fysiotherapie verder ontwikkeld op het gebied van de oncologie .

Deze specialisaties maken dat ik niet alleen het lymfoedeem adequaat kan behandelen, maar waar nodig ook deskundig advies en behandeling kan geven bij problemen op gebied van houding en bewegen.

In gezondheidscentrum de Zeester te Hendrik-Ido-Ambacht begeleid ik mensen tijdens of na de behandeling van kanker, zowel individueel als in groepsverband.

U kunt bij mij terecht wanneer u bijvoorbeeld:
• Oedeem heeft in arm, been, borst of gelaat
• Vermindering van conditie en spierkracht ervaart
• Pijn heeft
• Vermoeidheid ervaart
• Beperkingen in bewegen van uw gewricht(en)

Ook wil ik heel graag met u meedenken wanneer het gaat over energieverdeling, sport- en werkhervatting of andere activiteiten waarmee u problemen ervaart.

Ik ben te bereiken op het telefoonnummer 078-6813003 of per e-mail via info@pmc-dezeester.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>