Elahe Karimi en Stacy de Koning, Huid- en oedeemtherapeuten

 

ONW foto websiteElahe Karimi en Stacy de Koning, Huid- en oedeemtherapeuten

In 2014 zijn wij beide afgestudeerd aan de hbo-opleiding Huidtherapie. Sinds 2017 zijn wij HUIDCARE Huid- en oedeemtherapie gestart in Hendrik-Ido-Ambacht. In de praktijk voeren we cosmetische en medische behandelingen uit, maar zijn vooral gespecialiseerd in de oncologische huid.

Wij bieden verschillende behandeltechnieken aan die pijn, lichamelijke ongemakken en zichtbare gevolgen (o.a. vochtophoping/littekenweefsel) van de operatie zoveel mogelijk wegnemen. Denk hierbij aan manuele therapie zoals de oedeem- bindweefsel- en fascia grepen, littekentherapie, huidverzorging en zelfmanagement. Als aanvulling op de manuele oedeemtherapie maken wij ook gebruik van verschillende apparaten zoals de LPG Endermologie en leveren therapeutisch elastische kousen af.

Met behandelingen, advies en een luisterend oor bieden wij graag een ondersteunende rol in het herstellen van het zelfvertrouwen en het accepteren van de lichamelijke veranderingen.

We zijn geregistreerd in de kwaliteitsregister paramedici en waarborgen onze kwaliteit door regelmatig trainingen en nascholingen te volgen. Ook zijn wij aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

 

Medisch plein de Kwikstaart.

Witte de Withstraat 5

3342TV

Hendrik-Ido-Ambacht

Telefoonnummer: 0636205598

Email: info@huid-care.nl

www.huid-care.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>