Daniëlle Roeleveld, Psychosomatisch oefentherapeut

Daniëlle Roeleveld, Hendrik-Ido-Ambacht

 

DSC_1524 Danielle onw website

Ik ben Danielle Roeleveld werkzaam sinds 1994 als oefentherapeut Mensendieck en sinds 2010 ook als psychosomatisch oefentherapeut in Hendrik Ido Ambacht. Ik werk op meerdere locaties in Ambacht omdat ik graag samenwerk met andere disciplines waaronder fysiotherapeuten, huisartsen en psychologen. Door op meerdere locaties te werken is het heel fijn om goed overleg te kunnen hebben met mijn collega’s.
 
Ik behandel klachten geralateerd aan overbelasting (of onderbelasting), slaapproblemen, chronische pijn, burnout, vermoeidheid en overklaarbare klachten en sinds kort ben ik ook lid van het oncologie netwerk Zwijndrecht-Hendrik Ido Ambacht.
 
Ik ga graag met mijn patienten op zoek naar hoe we een klacht of probleem kunnen oplossen of verminderen. op zoek naar onderliggende of instandhoudende factoren. Om patronen te doorbreken gaan we aan de slag met lichaamsoefeningen zoals ontspanning of beweegoefenignen maar ook zeker de psychologische factoren nemen we mee. 
 
Naast echt geinteresseerd te zijn in de mens probeer ik mijn werk met gezelligheid en humor in te vullen zodat een ieder zich op zijn gemak kan voelen. 
 
Ik hoop u te mogen ontmoeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>